aol-iahv-logos
EEN TRAINING IN STRESS MANAGEMENT & VEERKRACHT VOOR EERSTELIJNSWERKERS IN DE COVID-19 CRISIS

Versterk je mentale veerkracht en je immuunsysteem in deze uitdagende tijd met een gemakkelijk te leren en wetenschappelijk onderzochte ademhalingsmeditatie

We staan ​​alle eerstelijnswerkers bij tijdens deze wereldwijde pandemie. Daarom bieden we je de mogelijkheid om, voor de helft van de prijs, onze wetenschappelijk bewezen ademhalingstechnieken te leren. Zo kun je lichamelijk en geestelijk gezond en sterk blijven in deze uitdagende situatie.

De International Association for Human Values in samenwerking met de Art of Living Foundation

 

In plaats van € 300,- nu € 150,-

Bedankt Eerstelijnswerkers!

Als eerstelijnswerker zorg je voor zieken en zorgbehoevenden in een overbelast systeem. Of je houdt de voedselvoorziening voor iedereen in stand, zorgt voor orde en rechtvaardigheid in moeilijke tijden of ondersteunt op vele andere manieren onze essentiële behoeften tijdens de COVID-19 pandemie.

Deze ongekende situatie en grote verantwoordelijkheden vormen mogelijk een enorme uitdaging. Je voelt je misschien gestresseerd, overweldigd, gefrustreerd, angstig en steeds meer uitgeput, zowel lichamelijk als geestelijk.

De International Association for Human Values  (IAHV) is er om je te ondersteunen.

online-course-mockup1

ONZE PROGRAMMA'S

Met onze online workshops en trainings voor stress management en veerkracht willen we technieken aanreiken die je snel kan toepassen en je ondersteunen tijdens deze uitdagende tijd. Deze technieken maken je stressbestendig, verbeteren je persoonlijke veerkracht, welzijn en functioneringsvermogen, en helpen om een burn-out te voorkomen.

GRATIS WORKSHOP STRESS MANAGEMENT (ONLINE)

De HRE (Healing, Resilience and Empowerment) workshop is een laagdrempelige workshop (3 x 1 uur) waarin je basistechnieken leert die helpen om slaap, energieniveau en algemeen welzijn te verbeteren, en stress, angst en depressie te verminderen. Deze workshop is zeer effectief in een heel korte tijd en biedt sterke persoonlijke voordelen. Het is IAHV's zeer beproefde workshop speciaal gericht op grote bevolkingsgroepen die te maken hebben met stress, in met name conflictgebieden (400.000+ deelnemers).

Iedere donderdagavond: 19.00 - 20.00 uur CET

TRAINING STRESS MANAGEMENT & VEERKRACHT (ONLINE)

In onze online training leer je in slechts 6 uur (3x2 uur) uiterst effectieve ademhalingstechnieken die helpen om slaap, energieniveau en algemeen welzijn te verbeteren, en stress, angst en depressie te verminderen. Deze training bevat de SKY techniek. 

Trainingsdata op aanvraag. Contacteer ons indien je interesse hebt.

In plaats van € 300,- nu € 150,-

Eerstelijnswerkers waarvoor dit aanbod geldt:

 • doctor
  Gezondheidszorg
 • pharmacist
  Apothekers
 • policeman
  Recht, ordehandhaving & veiligheid
 • truck
  Openbaar vervoer en transport sector
 • cashier
  Voedselvoorziening & distributie
 • old
  Maatschappelijk & sociaal werk

Praktische voordelen voor meer welzijn en veerkracht

 • Betere gezondheid, sterker immuunsysteem en betere slaapkwaliteit
 • Minder chronische stress, trauma, angst, depressie en burn-out
 • Meer energie en ontspanning
 • Gecentreerdheid en groter vermogen om uitdagingen te overwinnen in moeilijke tijden
 • Betere concentratie, helderheid van denken en meer focus
 • Innerlijke rust te midden van chaos

Deze wetenschappelijk onderzochte technieken toonden in meer dan 70 peer-reviewed onderzoeken een verhoging van immuuncellen aan, minder stress, depressie en angst, een verbeterd slaappatroon en verhoogd welzijn.

YouTube video

Onafhankelijke onderzoeken afkomstig van vier continenten, gepubliceerd in meer dan 70 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen, hebben significante effecten van de SKY en bijbehorende technieken aangetoond:

 • Lagere niveaus van het stresshormoon cortisol
 • Versterking van het immuunsysteem
 • Verbetering van gezondheid, welzijn, emotionele regulering en gemoedsrust
 • Verbetering van de hersenfunctie en het autonome zenuwstelsel (leidt tot mentale focus, innerlijke rust en herstel van stressprikkels)
 • Vermindering van angst en depressie (gematigd, gemiddeld & aanzienlijk)
 • Verlichting van symptomen van posttraumatische stressstoornis (PTSD)

Evaluatie - Stress Management en Veerkracht training
Deelname door 480 gezondheidswerkers
(91% dokters, 5% verplegend personeel, 4% tandartsen)
Turkije, juni – oktober 2020

100% beveelt deze training aan aan andere gezondheidswerkers
86% ondervond heel veel voordeel bij de training
95% ervoer sterke vermindering in stress niveaus
90% vond dat de training hun interactie met anderen verbeterde / zou verbeteren
71% ervoer dat de training hun functioneringscapaciteit in het ziekenhuis verbeterde / zou verbeteren

 

Belangrijkste uitkomsten onderzoek SKY

3422a417-green-research2018-3_000000000000000000001
52b2e4a9-harvard-slim

Online Live Training met een gekwalificeerd IAHV-instructeur

733863a3-a8cf-43b8-907b-c7b48e0ee432 (1)
 • Energie van de goep
 • Delen van ervaringen
 • Directe feed back op de technieken
 • Contact met andere key workers
 • Leren vanuit je eigen huis
 • Interactieve sessies

Trainingsdata op aanvraag. Contacteer ons indien je interesse hebt.

In plaats van € 300,- nu € 150

Aan alle artsen, paramedici en frontline workers - voor uw zorg, uw toewijding, kunnen we u niet vaak genoeg bedanken. Alstublieft, verwaarloos u zelf niet. Een goede nachtrust is absoluut essentieel en is noodzakelijk om op te laden en gezond te blijven. IAHV en al onze adviseurs staan ​​altijd klaar om u te helpen. Deze meditatietechniek zal u enorm veel goeds bengen. U zult voelen hoe de energie en het enthousiasme in u herleven om uw nobele missie voort te zetten.   

- Sri Sri Ravi Shankar, oprichter van IAHV en de Art of Living Foundation

 

Ervaringen

"Ik heb nog nooit zo efficiënt mijn stress voelen afnemen als in deze workshop ..."

"Het is effectiever dan welk ander psychosociaal ondersteuningsprogramma ook."

"Dit programma heeft me geholpen om de belangrijkste sleutel te vinden om mijn mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en te behouden."

"Door deze cursus heb ik veel spanning en irritatie kunnen loslaten en ik voelde me verfrist, gezuiverd en helemaal vrij van geest, lichaam en ziel."

"Ik heb het gevoel dat elke negatieve gedachte in mijn hoofd werd weggevaagd."

“Ik heb op psychologisch, mentaal en fysiek niveau baat gehad bij de cursus. Ik heb een erg stressvolle periode meegemaakt en ben er toch goed mee kunnen omgaan. Ik had ook moeite met slapen, nu slaap ik perfect en word ik verfrist en vroeg wakker. "

“Ik heb ontdekt dat ik beter kan omgaan met problemen en obstakels. Ik heb diep lichamelijk herstel ervaren en heb de stress van problemen en instabiliteit losgelaten. "

Contact

Voor meer informatie over deze training of voor algemene vragen over IAHV kunt u een e-mail sturen naar:

Donaties

Als u ons werk waardeert en ons wilt steunen, appreciëren we vrijwillige donaties

Over IAHV

De International Association for Human Values ​​(IAHV) is een non-profitorganisatie met een consulterende functie voor de Verenigde Naties bij ECOSOC (UN). De organisatie werd in 1997 opgericht in Genève (Zwitserland) door Sri Sri Ravi Shankar en andere humanitaire leiders en heeft tot doel duurzame en inclusieve vrede te creëren door de ontwikkeling van menselijke waarden op wereldniveau te bevorderen, zowel individueel als in de samenleving. De IAHV is gespecialiseerd in het effectief transformeren van trauma, stress, emoties, mindsets en welzijn van overlevenden, daders en eerstelijnswerkers in oorlogen, conflicten en rampen.

www.iahv.org | www.iahv-peace.org

Art of Living Foundation

The Art of Living is een non-profitorganisatie die in 1981 is opgericht door de wereldberoemde humanitaire en spirituele leider Sri Sri Ravi Shankar.

Art of Living biedt effectieve educatieve en zelfontwikkelingsprogramma's aan die stressverlichting vergemakkelijken en diepe innerlijke rust, geluk en welzijn bevorderen.

Deze programma's, die ademhalingstechnieken, meditatie, yoga en praktische wijsheid voor het dagelijks leven omvatten, hebben miljoenen mensen over de hele wereld geholpen hun leven ten goede te veranderen. Het belangrijkste doel is om vrede te vinden in zichzelf en mensen - in onze samenleving – van verschillende culturen, religies en nationaliteiten bij elkaar te brengen en om ons eraan te herinneren dat we één doel hebben: menselijk leven overal verrijken en versterken.

www.artofliving.org

Scroll to Top